Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Πατριωτικού Συνασπισμού στην Αθήνα

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Πατριωτικού Συνασπισμού στην Αθήνα

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές 19 Ιουνίου η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Πατριωτικού Συνασπισμού στην Αθήνα.

Την κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου κατέκλυσαν από νωρίς φίλοι και υποστηρικτές του Πατριωτικού Συνασπισμού που υποδέχθηκαν πολύ θερμά τον επικεφαλής κο Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και τους προέδρους κ.κ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο, Ζώη Μπέχλη, Θανάση Κολυβά, Γιάννη Μαλταμπέ, Φαίδων Βόβολη και Παναγιώτη Ματζάνα.

Στην αρχή της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό ο κος Κωνσταντίνος Λουκάς, εκδότης των εκδόσεων Στέμμα και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, καθώς και ο κος Μανούσος Ντουκάκης, αντιπρόεδρος Π.Ε.Φ.Ε. και πρώτος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Ακολούθησαν οι ομιλίες των προέδρων, όπου σημείωσαν πως ο Πατριωτικός Συνασπισμός αποτελεί κίνηση με ιστορικό αντίκτυπο στον πατριωτικό χώρο και τόνισαν πως θα αγωνιστούν όλοι μαζί «για την Ελλάδα, με κάθε κόστος».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την, εκ βάθους καρδίας, ομιλία του επικεφαλής κου Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, όπου αναφέρθηκε στις λύσεις που προτείνει ο Πατριωτικός Συνασπισμός για το πρόβλημα του δημογραφικού και την ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας, και έκλεισε ζητώντας την στήριξη όλων για μια ισχυρή νίκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Το Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο