Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Κλιμάκιο της Πατριωτικής Ένωσης επισκέφτηκε την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη

Κλιμάκιο της Πατριωτικής Ένωσης επισκέφτηκε την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη

Κλιμάκιο της Πατριωτικής Ένωσης του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου με επικεφαλής τον γυναικολόγο κύριο  Σιώκο Απόστολο επισκέφτηκε την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης  την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.Τον κύριο Σιώκο συνόδευαν οι συνυποψήφιοι του στην Α’ Θεσσαλονίκης κύριοι  Νταπούλιας Δημήτριος, Μελετιάδης Κωνσταντίνος και Τρικεργιώτης Βασίλειος.

Επισκέφτηκαν τα περίπτερα των Ενόπλων Δυνάμεων  και των Σωμάτων Ασφαλείας  καθώς και εκθεσιακούς χώρους παραγωγικών επιχειρήσεων και Επιμελητηρίων. Συνομίλησαν με στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ, επιχειρηματίες, εμπόρους και επαγγελματίες. Τόνισαν  τις βασικές θέσεις της Πατριωτικής Ένωσης στα θέματα εξωτερικής και εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, στην οικονομία και την παραγωγή. Η Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στηρίζει τους άντρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στο δύσκολο έργο τους,είναι δίπλα στους επαγγελματίες και τους ανθρώπους της παραγωγής.

Ο θεσμός της  Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης προάγει το εμπόριο, την οικονομική πρόοδο και ανάπτυξη. Προβάλει  την γεωπολιτική και οικονομική ισχύ της Ελλάδας στα Βαλκάνια, ισχύς που έχει πληγεί από την πολυετή  οικονομική κρίση για την οποία  ευθύνονται οι ανίκανες  πολιτικές ηγεσίες  του τόπου μας. Η Πατριωτική Ένωση έρχεται για να τοποθετήσει  την Ελλάδα στην θέση που της αξίζει!

-ΤΟ-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο