Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Μητσοτάκης-Γεραπετρίτης βάζουν ”ταφόπλακα” στο Σκοπιανό!-Εγιναν «σημαιοφόροι» της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών

Μητσοτάκης-Γεραπετρίτης βάζουν ”ταφόπλακα” στο Σκοπιανό!-Εγιναν «σημαιοφόροι» της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών

Αποφεύγει να ”χτυπήσει” τις προκλήσεις των Σκοπίων η Κυβέρνηση! Ο υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή του ανέφερε: «”Βασική αρχή του Διεθνούς Δικαίου είναι η τήρηση των συμπεφωνημένων. Η Ελλάδα με συνέπεια υποστηρίζει το Διεθνές Δίκαιο και σέβεται τη Συμφωνία ως επικυρωθείσα Διεθνή Συνθήκη. Το ίδιο απαιτούμε και από τη ”Βόρεια Μακεδονία”».

Τι ανέφερε ο Πρωθυπουργός

«Αναμένω από τον εντολοδόχο πρωθυπουργό της Β. Μακεδονίας να αναγνωρίσει δημόσια, με τρόπο ρητό και κατηγορηματικό, ότι σέβεται τη συμφωνία των Πρεσπών και ότι το όνομα της χώρας του είναι Βόρεια Μακεδονία erga omnes, έναντι όλων.»

Δηλαδή η Κυβέρνηση θέλει τήρηση της επαίσχυντης Συμφωνίας, την οποία απέρριπτε πριν κάποια χρόνια!

Από τις εθνικές κορώνες, τις καταγγελίες για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και τα συλλαλητήρια, περάσαμε στις ανακοινώσεις για την ανάγκη τήρησης της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών!

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι τα όσα έλεγαν, τότε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η πλειοψηφία των στελεχών της ΝΔ σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα καλοστημένο «έργο» που μοναδικό στόχο είχε τη συγκέντρωση περαιτέρω ψήφων, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου του 2019!

 

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide
Μετάβαση στο περιεχόμενο