Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Να καταργηθεί το υπουργείο Μεταναστεύσεως και Ασύλου και ο κ. Μηταράκης να αναλάβει μία ΜΚΟ #209

Να καταργηθεί το υπουργείο Μεταναστεύσεως και Ασύλου και ο κ. Μηταράκης να αναλάβει μία ΜΚΟ #209

Με χαρά πληροφορηθήκαμε από τον Υπουργό Μεταναστεύσεως και Ασύλου, κ. Μηταράκη, ότι έχει πλέον φέρει εις πέρας την αποστολή του και ότι οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται πια για το μεταναστευτικό, καθώς αυτό δεν τους απασχολεί – προφανώς διότι αυτό δεν υφίσταται ως πρόβλημα.

Υποθέτουμε βέβαια, ότι ο κ. Μηταράκης έχει παρανοήσει την αποστολή του και θεωρεί ότι ως Υπουργός Μεταναστεύσεως και Ασύλου έχει ως στόχο να μεταναστεύουν στη χώρα μας όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι και να τους μοιράζει «άσυλο» αφειδώς. Κατά τον ίδιο τρόπο δηλαδή, που ένας Υπουργός Αναπτύξεως έχει ως στόχο την Ανάπτυξη.

Υποθέτουμε επίσης, ότι ο κ. Μηταράκης πιστεύει ότι το μεταναστευτικό δεν απασχολεί τους Έλληνες πια, καθώς η επιθυμητή γι’ αυτούς συνθήκη, τη στιγμή που τα λέει όλα αυτά, είναι να «πετσοκόβεται» μία νεαρή Ελληνίδα από έναν Πακιστανό, να αποβάλλει μία έγκυος γυναίκα, κακοποιούμενη από επίσης Πακιστανό λαθροδιακινητή και δύο ακόμη αλλοδαποί να συλλαμβάνονται στη Σέριφο για τον βιασμό μίας νεαρής κοπέλας.

Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη, εφόσον το εν λόγω Υπουργείο έφερε εις πέρας την αποστολή του, εν όψει του επομένου ανασχηματισμού, να το καταργήσει. Όσο για τον κ. Μηταράκη, θα μπορέσει επιτέλους να εκπληρώσει το διαφαινόμενο όνειρό του, να αναλάβει και επισήμως τη διοίκηση μίας φιλομεταναστευτικής ΜΚΟ με την προβλεπόμενη υψηλότατη αμοιβή.

-Ο-
Εκπρόσωπος Τύπου

Παναγιώτης Δούμας

Μετάβαση στο περιεχόμενο