Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ο Μητσοτάκης τα δίνει όλα στα ΛΟΑΤΚΙ & αδιαφορεί για το δημογραφικό – Το βίντεο που προμήνυε τι θα έρθει!

Ο Μητσοτάκης τα δίνει όλα στα ΛΟΑΤΚΙ & αδιαφορεί για το δημογραφικό – Το βίντεο που προμήνυε τι θα έρθει!

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ”ισοπεδώνει” τον θεσμό της οικογένειας και παραδίδει τα παιδιά μας στους ΛΟΑΤΚΙ. Η Ελλάδα πλέον ζει ”σκοτεινές” στιγμές, με την woke ατζέντα πλέον να είναι νόμος τους κράτους!

Ο Πρωθυπουργός της χώρας και το σύνολο σχεδόν της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καθώς και τα δύο άλλα αριστερά κόμματα (ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά) ανέλαβαν να επιβάλλουν μέρος της πιο σκληρής πλατφόρμας της υποκουλτούρας του δικαιωματισμού.

Τι κάνει όμως ο Μητσοτάκης; Από την μία υπερασπίζεται την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και από την άλλη για να μην χάσει την ψήφο των Δεξιών, δήθεν κάνει πως νοιάζεται για το Δημογραφικό!

Ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει σε συνεντεύξεις του το δημογραφικό, ως «κοινωνικό και εθνικό πρόβλημα» σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση το έχει αντιμετωπίσει ολιστικά».

Μόνο που δεν πράττει τίποτα, καθώς πλέον η Ελλάδα ”πεθαίνει” δημογραφικά! Τι κάνει η Κυβέρνηση γι’αυτό το μείζον εθνικό ζήτημα; Θα δοθούν κίνητρα στις ελληνικές οικογένειες για να κάνουν παιδιά; Γιατί η Κυβέρνηση την ίδια στιγμή κάνει τα πάντα για τους μετανάστες, ενώ ταυτόχρονα ”χτυπάει” τον ”πυρήνα” της οικογένειας με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια;

Οι βασικές αρχές κύριε Μητσοτάκη είναι η οικογένεια, η πατρίδα και η θρησκεία! Γιατί οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις πρέπει να μεταφραστούν σε πρόσθετα δικαιώματα;

Η υιοθέτηση παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ νομίζουμε ότι αποτελεί επικίνδυνη εξέλιξη για την ψυχοσύνθεση του παιδιού θα μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον που ο ομοφυλοφιλία θα είναι το πρότυπο!

Αυτήν όμως την εξέλιξη, την ”πριμοδοτεί” ο Κυριακός Μητσοτάκης!

Δείτε τι είχε πει πριν ένα χρόνο, πριν ακόμα ψηφιστεί ο νόμος για τα ΛΟΑΤΚΙ:

”Με αφορμή το Athens Pride ήθελα να πω δύο λόγια για κάποια σχετικά θέματα που φυσικά δεν μας απασχολούν μόνο τον Ιούνιο αλλά και ολόκληρο το χρόνο.”

1. Απαγόρευση των θεραπειών μεταστροφής. Ναι γιατί υπήρχαν οικογένειες που πήγαιναν σε δήθεν ειδικούς για να προσπαθήσουν να κάνουν το παιδί τους στρέιτ.

2. Επιδότηση θέσεων εργασίας για τα διεμφυλικά άτομα που τόσο ταλαιπωρούνται να βρούνε μια θέση στην αγορά εργασίας

3. Κατάργηση της απαγόρευσης αιμοδοσίας για τα ομοφυλόφιλα άτομα”

Αυτόν θα ψηφίσεις;

                                                                              Δες το βίντεο: 

 

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο