Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ο Μητσοτάκης τώρα θυμήθηκε τους δεξιούς ψηφοφόρους – Όταν ο Πρωθυπουργός ντρεπόταν για την δεξιά!-Η οικογένεια Μητσοτάκη δεν εκφράζει την δεξιά

Ο Μητσοτάκης τώρα θυμήθηκε τους δεξιούς ψηφοφόρους – Όταν ο Πρωθυπουργός ντρεπόταν για την δεξιά!-Η οικογένεια Μητσοτάκη δεν εκφράζει την δεξιά

Σήμερα η ΝΔ είναι κόμμα ”τραβεστί”! Ποτάμι και ”αλεξιπτωτιστές” του ΠΑΣΟΚ κυριαρχούν! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εκφράζει την δεξιά και δυστυχώς κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει.

Έχει ”διαγράψει” το παρελθόν του κόμματος και έχει φέρει στο προσκήνιο το ”Σημητικό” παρελθόν. Η ΝΔ έχει γίνει το κόμμα των εθνικών υποχωρήσεων, το κόμμα της παγκοσμιοποίησης, το κόμμα που χτυπάει την οικογένει μέσω το επαίσχυντου νόμου για τα ΛΟΑΤΚΙ.

Την θυμάται την δεξιά μόνο όταν την έχει ανάγκη, δηλαδή λίγο πριν τις εκλογές!

Γιατί το λέμε αυτό; Από τη Θεσσαλονίκη, ο Κ.Μητσοτάκης επιχείρησε να συσπειρώσει τους δεξιούς. Αυτούς που πολεμάει και κυνηγάει εδώ και χρόνια.

Μάλιστα ο Κ.Μητσοτάκης κάλεσε όμως τους ψηφοφόρους να στείλουν μήνυμα σε Τουρκία και Σκόπια, στηρίζοντας ξανά τη ΝΔ στις ευρωεκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε ειδικότερα η ψήφος των πολιτών “να γίνει μήνυμα προς τους βόρειους γείτονες, ότι ο δρόμος προς την Ευρώπη περνά μέσα από τη χώρα μας. Με σεβασμό στη νομιμότητα και τις διεθνείς συνθήκες. Κάτι που αφορά τόσο τα Σκόπια, όσο και τα Τίρανα”.

Η ΝΔ είναι αυτή όμως που θέλει τήρηση των ”Πρεσπών”, είναι αυτή που δεν την ακυρώνει, κόντρα στα ”θέλω” των ψηφοφόρων! Η ΝΔ είναι αυτή που δίνει ”γη” και ”ύδωρ” στον Ερντογάν στο Αιγαίο, που έχει ξεχάσει την Κύπρο!

Η ΝΔ είναι αυτή που δεν προστατεύει την εθνική μειονότητα στη Β. Ήπειρο!

Η οικογένεια Μητσοτάκη δεν εκφράζει την δεξιά… 

Εξάλλου, ποιος μπορεί να ξεχάσει τι έλεγε το 2015 ο Κ. Μητσοτάκης, λίγο πριν γίνει πρόεδρος του κόμματος:

”Κάναμε σφάλμα αν επιτρέψαμε η ΝΔ να φανεί δεξιό κόμμα λόγω κάποιων στελεχών”!

Οι πραγματικοί δεξιοί δεν είναι με την Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη.

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο