Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ο Νότης Μηταράκης διευκολύνει τον εποικισμό της χώρας μας #657

Ο Νότης Μηταράκης διευκολύνει τον εποικισμό της χώρας μας #657

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Ενώσεως, Παναγιώτης Δούμας έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Προ διημέρου, ο Αντιπρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως και βουλευτής Α’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Μάκη Βορίδη, ως προς το πόσοι αλλοδαποί έχουν πολιτογραφηθεί και αποκτήσει δικαίωμα ψήφου τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα, ένας άλλος υπουργός, ο κ. Μηταράκης, μας διαβεβαιώνει ότι η αντικατάσταση του πληθυσμού από αλλοδαπούς, νομίμους και μη, είναι η συνταγή που, όχι μόνον η κυβέρνηση, αλλά και σύσσωμο το πολιτικό σύστημα, επιλέγουν για να αντιμετωπίσουν τα αδιέξοδα, στα οποία οδηγεί την Ελλάδα το δημογραφικό πρόβλημα.

Οι νομιμοποιήσεις, οι ταχείες διαδικασίες εκδόσεως αδειών παραμονής και ασύλου και τα περισσότερα απ’ όσα περιλαμβάνει ο νέος Κώδικας Μεταναστεύσεως του Υπουργού Μεταναστεύσεως και Ασύλου, αποτελούν εμμέσως μία γενναιόδωρη πρόσκληση με τίτλο «ανοίξαμε και σας περιμένουμε».

Η Πατριωτική Ένωση, με μπροστάρη τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, θα ακυρώσει όλα αυτά τα εθνοαποδομητικά νομοθετήματα που δίνουν χαριστική βολή στο ελληνικό έθνος. Αντί να διευκολύνει τον εποικισμό της χώρας μας, θα διευκολύνει τα νέα ζευγάρια να κάνουν παιδιά και αντί να αναζητά μετακλητούς, τάχα εποχικούς μετανάστες από την Ασία, θα μεριμνήσει για να βρουν δουλειά όλοι οι Έλληνες άνεργοι.

-Ο-
Εκπρόσωπος Τύπου

Παναγιώτης Δούμας

Μετάβαση στο περιεχόμενο