Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Οι Έλληνες θέλουν μία Ευρώπη των Εθνών-Δημοσκόπηση-”χαστούκι” σε Βρυξέλλες-Οι πολίτες υιοθετούν τις θέσεις των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”!

Οι Έλληνες θέλουν μία Ευρώπη των Εθνών-Δημοσκόπηση-”χαστούκι” σε Βρυξέλλες-Οι πολίτες υιοθετούν τις θέσεις των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”!

Απάντηση τόσο προς την Κυβέρνηση, όσο και προς το ”κονκλάβιο των Βρευξελλών” δίνουν οι Έλληνες πολίτες !

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα της Pew Research, το 53% των πολιτών δηλώνει πως έχει αρνητική γνώμη για την ΕΕ. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό επικριτών στις χώρες μέλη που συμμετείχαν στην έρευνα. Ακόμα και οι Βρετανοί που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την ΕΕ εκφράζονται περισσότερο θετικά (58%), ενώ και στην Τουρκία, που υπάρχει έντονο αντιδυτικό στοιχείο, οι επικριτές της ΕΕ είναι λιγότεροι από την Ελλάδα (50%).

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι Έλληνες διαφωνούν με τις πολιτικές της ΕΕ. Οι Έλληνες θέλουν την Ευρώπη, αλλά αυτή των Εθνών και όχι της παγκοσμιοποίησης.

Οι πολιτικές των ”ανοιχτών συνόρων”, του ”βίαιου” εξισλαμισμού της Ευρώπης, αλλά και της οικονομικής ανέχειας, δημιουργούν αρνητικά αισθήματα προς τους Έλληνες.

Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” είναι υπέρ της Ευρώπης των Εθνών, υπέρ της Χριστιανικής Ευρώπης, στην οποία θα επικρατεί η τάξη, η ασφάλεια και που οι Βρυξέλλες θα σέβονται τα Έθνη-Κράτη!

Στηρίζοντας τους ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”, η ”φωνή” σου θα αποκτήσει δύναμη!  

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο