Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” μπαίνουν στην Ευρωβουλή-Το σύστημα αναγκάζεται να μας ”εμφανίσει”-Η δημοσκόπηση που αλλάζει τα δεδομένα

Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” μπαίνουν στην Ευρωβουλή-Το σύστημα αναγκάζεται να μας ”εμφανίσει”-Η δημοσκόπηση που αλλάζει τα δεδομένα

Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” είνα έτοιμοι να εισέλθουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, παρά την συνωμοσία της ”σιωπής” από το πολιτικό και μιντιακό σύστημα! Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” στην τελική δημοσκόπηση της Good Affairs για τις ευρωεκλογές, παίρνουν στη πρόθεση ψήφου 2% και στην εκτίμηση ψήφου 2,2%.

Το σημαντικό στοιχείο βρίσκεται αλλού. Η Good Affairs προέβλεψε τη νίκη του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Good Affairs είχε εμφανίσει και πριν λίγες ημέρες του ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” σε δημοσκόπησή της. Είναι ξεκάθαρο, πως δεν μπορούν να ”κρύψουν” τα ποσοστά μας, τα οποία ναι μεν δεν είναι τα πραγματικά, παρόλα αυτά για να μην πάθουν το απόλυτο φιάσκο την Κυριακή, αναγκάζονται να μας δείχνουν!

Τα ποσοστά μας είναι αρκετά μεγαλύτερα, καθώς χθες σας αναφέραμε, πως μπροστά στη ραγδαία άνοδό μας, το σύστημα μας ”κρύβει”, αλλά ως γνωστόν, πάντα τοποθετούν τα αντισυστημικά κόμματα στη κατηγορία ”άλλο”!

Για παράδειγμα, πριν λίγες εβδομάδες, στη κατηγορία ”άλλο κόμμα”, βλέπαμε ποσοστά 2,3%, 4,1% και πριν λίγες ώρες ξαφνικά αυτό εκτοξεύθηκε στο 11%!

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, σε κάποιες δημοσκοπήσεις, οι εταιρείες στα τηλεφωνικά ερωτήματα που θέτουν, ”ξεχνάνε” να αναφέρουν τους ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”, μη δίνοντας έτσι την επιλογή στους ερωτώμενους να μας επιλέξουν!

Όλα αυτά την στιγμή, που ο γνωστός δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, ανέφερε στη πρωινή εκπομπή που εμφανίζεται, πως οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” σημειώνουν ραγδαία άνοδο στα ποσοστά τους.

Πρόκειται για έναν δημοσιογράφο που έχει έγκυρες πηγές και η τοποθέτησή του, είναι ιδιαίτερης βαρύτητας!

Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” μιλούν για Ελλάδα και Ορθοδοξία και θα διαδώσουν τα δίκαια αιτήματα του Ελληνισμού στο Ευρωκοινοβούλιο!

Παρά την ”φίμωση” και τον ”πόλεμο” του συστήματος, οι Έλληνες δείχνουν την προτίμησή τους! Όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι την ημέρα των εκλογών, διότι το σύστημα έχει τους ”μηχανισμούς” να ”κόψει” ψήφους! 

                                                                         Δείτε την δημοσκόπηση

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο