Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ομιλία Προδρόμου Εμφιετζόγλου στις Αχαρνές για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή #260

Ομιλία Προδρόμου Εμφιετζόγλου στις Αχαρνές για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή #260

Μεγάλη προσέλευση είχε η πρώτη εκδήλωση της Πατριωτικής Ενώσεως στις Αχαρνές με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρό της και με θέμα τη συμπλήρωση 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως έκανε μία αναδρομή στα γεγονότα που συνέθεσαν το δράμα του Μικρασιατικού Ελληνισμού, ενώ στη συνέχεια κάλεσε τους εκατοντάδες παρευρισκομένους, που αποτελούντο κατά κύριο λόγο από μέλη της ποντιακής κοινότητος του Μενιδίου, να διδαχθούν από τα λάθη του παρελθόντος και να μην αφήσουν να ξαναζήσει η Ελλάδα τέτοιους εφιάλτες.

Ο κ. Εμφιετζόγλου παρέθεσε στο τελευταίο τμήμα της ομιλίας του τις βασικές θέσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσεως, καθώς και την καταπολέμηση του δημογραφικού μαρασμού της Ελλάδος.

Οικοδεσπότης στην εκδήλωση ήταν ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Ποιμενίδης, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών πατήρ Ιωάννης Διώτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών με το συνδυασμό «Αχαρνές για όλους», Χρήστος Ηλιάδης, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, κ. Όλγα Ποιμενίδου, ο αξιωματικός του Λιμενικού σώματος ε.α. Χρήστος Χαλκίδης, ο εκπρόσωπος τύπου του δημοτικού συνδυασμού «Αχαρνές για όλους», δημοσιογράφος Νίκος Παπαδάκος, οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος Δημήτριος Ρωμανός (Β1 – Βόρειος Τομέας Αθηνών), Αντιγόνη Γλυκου (Β3 – Νότιος Τομέας Αθηνών),  Μαργαρίτα Αβραντίνη (Β’ Πειραιώς), Γεωργία Μωραΐτη (Α’ Αθηνών), καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση, κ. Παντελής Ελευθεριάδης.

Μετά το πέρας της ομιλίας του Προδρόμου Εμφιετζόγλου, ο εκπρόσωπος τύπου του συνδυασμού «Αχαρνές για όλους» απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ενώ εν συνεχεία ο οικοδεσπότης Γιώργος Ποιμενίδης παρέθεσε γεύμα σε στελέχη και φίλους της Πατριωτικής Ενώσεως.

-ΤΟ-

Γραφείο Τύπου

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Μετάβαση στο περιεχόμενο