Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ομιλία του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στην Καλλιθέα #617

Ομιλία του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στην Καλλιθέα #617

Τις Προγραμματικές θέσεις της Πατριωτικής Ενώσεως παρουσίασε ο Πρόεδρός της, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Athens Avenue στην Καλλιθέα.

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ανέλυσε την πολιτική του κόμματος για το δημογραφικό και τις επόμενες γενιές, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελέι πραγματική βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας μας. Η χρηματοδότηση της Μητρότητος, η αποθάρρυνση αμβλώσεων και η ενίσχυση των πολυτέκνων οικογενειών είναι μόλις μερικά από τα απαραίτητα βήματα στα οποία αναφέρθηκε.
Ανέλυσε ακόμη τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία έτσι ώστε να αποφευχθεί η φυγή Ελλήνων φοιτητών στο εξωτερικό που έχει τεράστιο κόστος για την χώρα μας. 

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως και στο ζήτημα της άμεσης εξόρυξης υδρογονανθράκων. Κάτι που δεν μπορεί να γίνει εάν δεν έχει γίνει η επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 Ναυτικά Μίλια και η ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Τον πρόεδρο της Πατριωτικής Ένωσης προλόγισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παναγιώτης Δούμας.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν ο πατήρ Ιωάννης Διώτης , ο υπεύθυνος Εκλογών Β. Κατηνιώτης, ο συντονιστής νοτίου τομέα Ανδρέας Νικολόπουλος, και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του κόμματος Ρούλα Φρούσση.

Παρόντες ακόμη οι υποψήφιοι βουλευτές με την Πατριωτική Ένωση  Ιωάννης Γιαννάκενας (Α΄ Αθηνών) , Αντιγόνη Γλυκού (Νοτίου Τομέα),Γιώργος Ρωμανός (Βόρειος Τομέας), Παναγιώτης Μαντάς (Νότιος Τομέας), Κωνσταντίνος Σωτηράκος (Ανατολική Αττική), Κωνσταντίνος Κοντολούρης (Δυτικός Τομέας), Μηνάς Μαλακός (Βόρειος Τομέας), Ευγενία Αρβανίτη – Πρεβεζάνου (Αντολική Αττική), Φίλιππος Καραγιώργος (Νότιος Τομέας), Νικόλαος Ακουμιανάκης (Ανατολική Αττική).

Παρούσα και η κ. Λόλα Νταϊφά.

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο