Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές

Πανταζίδου Όλγα

Η Όλγα Πανταζίδου γεννήθηκε το 1993 στην ακριτική Καστοριά . Μεγαλωμένη στη Δυτική Μακεδονία βίωσε όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι παραμεθόριες περιοχές της πατρίδας μας.

Είναι απόφοιτη του 1ου ΕΠΑΛ Καστοριάς κι έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Επαγγελματικά ασχολήθηκε με την Οικογενειακή Επιχείρηση Ασφαλιστικών Πρακτορεύσεων “Πανταζίδη”, ενώ είχε βραχύβια εμπειρία σε διοικητική θέση στον τομέα υγείας , ώσπου την απορρόφησε το ενδιαφέρων για τα κοινά και η ενασχόληση με την  κομματική δραστηριότητα . Εμπνεύστηκε από το πατριωτικό όραμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και σήμερα έχει αναλάβει τη θέση της Συντονίστριας Κεντρικής Μακεδονίας τους κόμματος. 

Η κοινωνική της δραστηριότητα συμπεριλαμβάνει στενές σχέσεις με πολιτιστικά σωματεία, συλλόγους και ανθρωπιστικές οργανώσεις. Υποστηρίζει ενεργά το έργο και τις δράσεις του Μητροπολίτη Σιατίστης και Σισανίου , σεβασμιότατου Αθανασίου.

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια την έχει ευαισθητοποιήσει ιδιαίτερα σε θέματα αναπηρίας   και παροχής υπηρεσιών υγείας.

Τόσο η επαγγελματική της  σταδιοδρομία όσο και η ενασχόληση της με τα κοινά την έχουν κάνει να συνειδητοποιήσει ότι η μονάδα κάνει την διαφορά σε κρίσιμη στιγμές γι αυτό και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πρώτων βοηθειών και αντισεισμικής προστασίας.

Είναι παντρεμένη με το δημοσιογράφο Νίκο Φωτόπουλο κι έχει μια μικρή κόρη 5 ετών , την Ηλέκτρα – Χριστίνα , στην οποία προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη  για την Ελλάδα , τις παραδόσεις , τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη.    

Μετάβαση στο περιεχόμενο