Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Oι “Πατριώτες” καταγράφονται στο 1,1% στη δημοσκόπηση της PULSE! – Πανικός σε ΜΜΕ και Μαξίμου, δεν ”κρύβεται” πλέον η δυναμική μας

Oι “Πατριώτες” καταγράφονται στο 1,1% στη δημοσκόπηση της PULSE! – Πανικός σε ΜΜΕ και Μαξίμου, δεν ”κρύβεται” πλέον η δυναμική μας

Παρά την ”φίμωση” από τα ΜΜΕ, οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” είναι εδώ! 
 
Λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων μας ”ανακάλυψαν” και συγκεκριμένα στη δημοσκοπηση της PULSE, οι “Πατριώτες” καταγράφονται στην ΠΡΟΘΕΣΗ ψήφου για τις ευρωεκλογες στο 1,1%!  
 
Πέρα από την PULSE όμως και οι υπόλοιπες δημοσκοπικές εταιρείες καγράφουν το κόμμα μας, δείγμα του ότι οι ”¨ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” πλέον έχουν μία μεγάλη δυναμική και έρχονται για να κατακτήσουν μία θέση στην Ευρωβουλή. 
 
Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν μπορούν να ”κρύψουν” τους ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”, καθώς τα μηνύματα που φθάνουν στους δημοσκόπους, είναι ότι το κόμμα μας θα καταγράψει ποσοστά-έκπληξη. Για εμάς όμως δεν θα είναι έκπληξη, διότι καθημερινά οι απλοί Έλληνες πολίτες, δηλώνουν την ξεκάθαρη στήριξή τους σε εμάς! 
 
Όσο πηγαίνουμε προς την ευρωκάλπη, οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η μόνη καθαρή ”φωνή” είναι οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”! 
 
Δώσε μας την δύναμη να γίνουμε η ”φωνή” σου στην Ευρωβουλή! 

 

-Το-


Γραφείο Τύπου

Δώσε μας την δύναμη, να γίνουμε η ”φωνή σου” στην Ευρωβουλή

Οι Πατριώτες είναι έτοιμοι για τις Ευρωεκλογές, όποια/ος επιθυμεί να γίνει Εκλογικός Αντιπρόσωπος του κόμματος μας, παρακαλούμε να συμπληρώσει την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ εδώ.

Οι Πατριώτες θα είμαστε δυνατοί στην Ευρωβουλή! 

 
Μετάβαση στο περιεχόμενο