Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Παραδοχή από το MEGA: Ανεβαίνουν στις δημοσκοπήσεις οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”!

Παραδοχή από το MEGA: Ανεβαίνουν στις δημοσκοπήσεις οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”!

Πλέον τα συστημικά ΜΜΕ παραδέχονται αυτό που σας αναφέρουμε εδώ και εβδομάδες, πως οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” έχουν αύξηση των ποσοστών τους, με το σύστημα όμως να μας ”κρύβει”!

Τώρα πλέον όμως, καθώς βρισκόμαστε στη τελική ”ευθεία”, άπαντες παραδέχονται την δυναμική των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”, με την εκπομπή Live News στο MEGA, με παρουσιαστή τον Ν. Ευαγγελάτο να αναφέρει τα εξής:

”Από χθες (εννοεί Τετάρτη) παρουσιάζουν μία άνοδο τα μικρά κόμματα, ειδικά αυτά που έχoυν κάτω από 1%. Μάλιστα φαίνεται μία αυξητική τάση στο Κόμμα Εμφιετζόγλου”!

Με λίγα λόγια, βλέποντας την δυναμική μας, δεν μπορούν να ”κρύψουν” την αλήθεια. Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” προφανώς και δεν έχουν 1%, αλλά μεγαλύτερα ποσοστά.

Χθες σας αναφέραμε, πως μπροστά στη ραγδαία άνοδό μας, το σύστημα μας ”κρύβει”, αλλά ως γνωστόν, πάντα τοποθετούν τα αντισυστημικά κόμματα στη κατηγορία ”άλλο”!

Παρά την ”φίμωση” και τον ”πόλεμο” του συστήματος, οι Έλληνες δείχνουν την προτίμησή τους! Όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι την ημέρα των εκλογών, διότι το σύστημα έχει τους ”μηχανισμούς” να ”κόψει” ψήφους! 

                                                                               Δείτε το βίντεο 

 

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο