Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Περιοδεία Προέδρου Πατριωτικής Ενώσεως σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη #442

Περιοδεία Προέδρου Πατριωτικής Ενώσεως σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη #442

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Προέδρου της Πατριωτικής Ενώσεως στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο κ. Εμφιετζόγλου έφτασε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρουπόλεως το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Την Παρασκευή το πρωί είχε συνάντηση με τα στελέχη και τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος στην Κομοτηνή.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας εγκαινίασε το νέο γραφείο του κόμματος στη Δράμα, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από πλήθος φίλων και μελών του κόμματος. Αμέσως μετά απευθύνθηκε στο λαό της Δράμας με ομιλία του στο Εργατικό Κέντρο της πόλεως, παραθέτοντας τις προγραμματικές θέσεις της Πατριωτικής Ενώσεως.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου μετέβη στην Ξάνθη όπου μίλησε σε φίλους και μέλη του κόμματος σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Επιμελητήριο της πόλεως. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας, ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως μίλησε σε εκδήλωση του κόμματος στην Καβάλα. Προηγουμένως είχε συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο.

Τέλος, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην πόλη των Σερρών, όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο. Μάλιστα, ο κ. Θεολόγος δώρισε στον Πρόεδρο της Πατριωτικής Ενώσεως ένα διακοσμητικό πιάτο με προσωπογραφία του Αρχιστρατήγου Εμμανουήλ Παππά. Εν συνεχεία, ο κ. Εμφιετζόγλου μετέβη σε ξενοδοχείο της πόλεως και μίλησε στους Σερραίους, αναλύοντας τις θέσεις της Πατριωτικής Ενώσεως, με έμφαση στο πρόγραμμα του κόμματος για την αντιμετώπιση της εγκατάλειψης που βιώνουν οι παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδος.

-Tο-
Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο