Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Περιοδεία του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στον Πύργο #376

Περιοδεία του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στον Πύργο #376

Πλήθος κόσμου έδωσε την Παρασκευή  το παρών στα εγκαίνια των γραφείων της Πατριωτικής Ένωσης στον Πύργο, πλαισιώνοντας τον πρόεδρο του κόμματος Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.

Αμέσως μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, τους παρόντες καλωσόρισε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας του κόμματος Χάρης Μιχαλακόπουλος, τονίζοντας πώς επέλεξε να δραστηριοποιηθεί με την Πατριωτική Ένωση επειδή ο Πρόεδρός της Πρόδρομος Εμφιετζόγλου πρώτα προσέφερε στην πατρίδα και μετά ζήτησε την ψήφο των Ελλήνων αντί του αντιθέτου που γίνεται συνήθως.

Ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ο οποίος συνοδευόταν από τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Παναγιώτη Δούμα, αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής, εστιάζοντας στο έργο Πάτρα-Πύργος, δηλώνοντας μάλιστα πώς ο ίδιος που είχε αναλάβει την ολοκλήρωση δυο κομματιών θα τα είχε παραδοτέα το περασμένο καλοκαίρι. Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως η Ηλεία δεν έχει παντού προσβάσεις για ΑμΕΑ, ενώ για το λιμάνι δήλωσε ντροπή για την κατάσταση που παραμένει τόσους μήνες.

Για τον τομέα της Υγείας επεσήμανε πως η κατάσταση είναι δύσκολη και χρειάζεται ενίσχυση, ενώ για τα πανεπιστημιακά τμήματα ανέφερε πως η Ηλεία έχασε κάτι σημαντικό για ένα τόπο. Οι αποζημιώσεις των πυρκαγιών αποτέλεσαν «καυτό» θέμα συζήτησης για τον ίδιο, υπογραμμίζοντας πως αρκετός κόσμος δεν τις έχει λάβει ακόμη.

Μεταξύ άλλων, έθεσε ως στόχο του να πάει την πατρίδα μπροστά και υποστήριξε πως ο κόσμος θα πρέπει να μη φοβάται να διεκδικήσει το καλό της πατρίδας του ψηφίζοντας το κόμμα που μπορεί να του προσφέρει αυτό. Τέλος, δήλωσε πως θα υπερασπιστούν τα εθνικά συμφέροντα και θα αλλάξουν με τέτοιο τρόπο τη χώρα που να θέλουν οι νεότερες γενιές να παραμένουν και να ζουν τη ζωή τους εδώ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων και ο εκδότης της εφημερίδος «Η ΠΑΤΡΙΣ», Λεωνίδας Βαρουξής, ο εκπαιδευτικός και ιστορικός συγγραφέας Γιώργος Κουρκούτας, ο γραμματέας του Επιχειρηματικού Συλλόγου Ηλείας Αγαθοκλής Κοτσάκης αλλά και δημοσιογράφοι τοπικών μέσων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης η Περιφερειακή Οργάνωση Ηλείας παρέθεσε δείπνο στον πρόεδρο και τα στελέχη του κόμματος, κατά την διάρκεια του οποίου συζητήθηκαν οι σχεδιασμοί του κόμματος στην περιοχή.

Κατά την παραμονή του στην Ηλεία ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου συναντήθηκε με την πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Κατακόλου κ.κ. Βάσω Καλαμπόκα και Διονύσιο Μπουλούτα αλλά και με τον αντιπρόεδρο και τον γραμματέα του Επιχειρηματικού Συλλόγου Ηλείας κ.κ. Νίκο Δημήτρουλα και Αγαθοκλή Κοτσάκη. Συναντήθηκε ακόμη με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και πολίτες που εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της Πατριωτικής Ένωσης.

Το Σάββατο ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης παρέστη στην εκδήλωση για τα 120 χρόνια της ιστορικής εφημερίδας του Πύργου «Πατρίς», ο εκδότης της οποίας έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του, και εκφράστηκε με ιδιαίτερα θερμό τρόπο για την προσωπικοτητά του.

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο