Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » presskit.gr – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ: “Η αγάπη για την Ελλάδα μας ενώνει”

presskit.gr – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ: “Η αγάπη για την Ελλάδα μας ενώνει”

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί ο πρόεδρος του κόμματος πανελλήνια. Πατριωτική Ένωση, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου μετά την ανακοίνωση ίδρυσης του πολιτικού φορέα. Πραγματοποιεί το τρίτο ταξίδι το σε διάστημα μικρότερο από ένα μήνα σε πόλης της Βόρειας Ελλάδας.
Μετά την Κομοτηνή, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Γιαννιτσά κ.α, αυτό το Σαββατοκύριακο έχει προγραμματίσει ομιλίες σε Σέρρες, Δράμα , Κιλκίς. Σκοπός των επισκέψεων του είναι η γνωστοποίηση ύπαρξης του κόμματος αλλά και η δια ζώσης επαφή με τον κόσμο.
ΟΙ τοπικές κοινωνίες δείχνουν να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και αυτό αποτελεί κίνητρο για τον πρόεδρο της ΠΠΕ να συνεχίσει τα ταξίδια. Σταδιακά οι περιοδείες θα καλύψουν γεωγραφικά όλη την Ελλάδα. Από ότι όλα δείχνουν ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου επιχειρεί να δηλώσει δυναμικά το παρών και στον χώρο της πολιτικής.
Ο ίδιος δηλώνει « Πρέπει να είμαστε κοντά στον κόσμο, να ακούμε τα προβλήματα του και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δοθούν λύσεις» Με βάση πληροφορίες, στα γραφεία του κόμματος υπάρχει έντονη κινητικότητα από ανθρώπους που δηλώνουν ενδιαφέρον για το κόμμα.
Από το γραφείο τύπου της ΠΠΕ η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι από την στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο η σελίδα του κόμματος, τα αιτήματα μελών καταφθάνουν με καταιγιστικούς ρυθμούς.
Η στελέχωση του κόμματος και η εκπροσώπηση του σε όλη την επικράτεια είναι το ζητούμενο, ο Πρόδρομος Εμφιετζογλου για το θέμα αυτό μας είπε: « Καλούμαι κάθε πολίτη ανεξάρτητα τα πολιτικά του πιστεύω να έρθει κοντά μας. Από κοινού θα δώσουμε την μάχη για να στηρίξουμε τον τόπο μας. Η αγάπη για την Ελλάδα είναι αυτή που πρέπει να μας ενώνει».
 
 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο