Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Προώθηση της Woke ατζέντας από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη!-”Χτυπάνε” Έθνος & κοινωνία – Αυτούς θα στηρίξεις;

Προώθηση της Woke ατζέντας από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη!-”Χτυπάνε” Έθνος & κοινωνία – Αυτούς θα στηρίξεις;

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ”ισοπεδώνει” τον θεσμό της οικογένειας και παραδίδει τα παιδιά μας στους ΛΟΑΤΚΙ.  Η Ελλάδα πλέον ζει ”σκοτεινές” στιγμές, με την woke ατζέντα πλέον να είναι νόμος τους κράτους! 
  
Πλέον ζούμε ζοφερές στιγμές, καθώς ισλάμ και woke-ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα πάνε ”πακέτο” και απειλούν το έθνος και τον δυτικό χριστιανικό πολιτισμό! 
 
Η Woke and Cancel Culture, είναι η πιο πρόσφατη έκφανση ενός αχαλίνωτου «δικαιωματισμού» δυνάμει του οποίου επιδιώκονται, μεταξύ άλλων η πλήρης αξιολογική εξομοίωση οποιασδήποτε υποκουλτούρας μικρο-ομάδων με τις αιώνιες και παλαίφατες παραδόσεις των λαών της υφηλίου. 
 
Ο Πρωθυπουργός της χώρας και το σύνολο σχεδόν της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καθώς και τα δύο άλλα αριστερά κόμματα (ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά) ανέλαβαν να επιβάλλουν μέρος της πιο σκληρής πλατφόρμας της υποκουλτούρας του δικαιωματισμού. 
 
Τι ψήφισαν αυτοί οι κύριοι; Δύο αρσενικοί ή δύο γυναίκες μεγαλώνουν ένα αγόρι! Η Woke Culture έχει μετατραπεί ουσιαστικά σε κουλτούρα ακύρωσης (cancel culture) που καταλύει την ιστορία. 
 
Η Ελλάδα πεθαίνει! 
 
Και όλα αυτά, την στιγμή που η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για συρρίκνωση του πληθυσμού στην Ελλάδα κατά έως και 1,5 εκατ. μέχρι το 2050, ενώ στους κάτω των 65 ετών, η μείωση θα είναι 1,8 εκατ. άτομα.
 
Την ίδια ώρα, οι γεννήσεις για το 2023 κυμάνθηκαν σε χαμηλό ρεκόρ, καθώς ήταν λιγότερες από 73.000 και συγκεκριμένα 72.244, στοιχεία που αναμένεται να οριστικοποιηθούν από τα ληξιαρχεία και την ΕΛΣΤΑΤ το επόμενο διάστημα. 
 
Τι κάνει η Κυβέρνηση γι’αυτό το μείζον εθνικό ζήτημα; Θα δοθούν κίνητρα στις ελληνικές οικογένειες για να κάνουν παιδιά; Γιατί η Κυβέρνηση την ίδια στιγμή κάνει τα πάντα για τους μετανάστες, ενώ ταυτόχρονα ”χτυπάει” τον ”πυρήνα” της οικογένειας με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια;  
 
Οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” θα θέσουν όλα αυτά τα σοβαρά ζητήματα στην Ευρωβουλή!

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide
Μετάβαση στο περιεχόμενο