Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ψεύτες βουλευτές & Υπουργοί της ΝΔ! – Δεν θα καταργήσουν την Συμφωνία των Πρεσπών – ”Ταφόπλακα” από Γεραπετρίτη!

Ψεύτες βουλευτές & Υπουργοί της ΝΔ! – Δεν θα καταργήσουν την Συμφωνία των Πρεσπών – ”Ταφόπλακα” από Γεραπετρίτη!

Οι ”Μακεδονομάχοι” της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ”πιάστηκαν” ψευδόμενοι, καθώς σήμερα με τον πιο επίσημο τρόπο έβαλαν ”ταφόπλακα” στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών! 
 
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται, ούτε καταργείται μονομερώς, σημειώνοντας ωστόσο με νόημα πως «δεν τίθεται προς ώρας» ζήτημα κατάργησής της.
 
Άρα στην ουσία, όσες δηλώσεις κάνουν τα στελέχης της ΝΔ και ο Πρωθυπουργός, γίνονται απλά για προεκλογικούς λόγους!  
 
Η Κυβέρνηση πρέπει και μπορεί εδώ και τώρα να καταργήσει την Συμφωνία, να αφαιρέσει το ”Βόρεια” και το ”Μακεδονία” και το γειτονικό κράτος να ονομαστεί ως Σκόπια! 
 
Στέλνοντας τους ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” στην ευρωβουλή, το ζήτημα δεν θα ”θαφτεί”, αλλά θα γίνει μία από τις προτεραιότητές μας να διεθνοποιήσουμε το ζήτημα μέσω ερωτήσεων και επαφών με άλλα κόμματα!

 

-Το-


Γραφείο Τύπου

Δώσε μας την δύναμη, να γίνουμε η ”φωνή σου” στην Ευρωβουλή

Οι Πατριώτες είναι έτοιμοι για τις Ευρωεκλογές, όποια/ος επιθυμεί να γίνει Εκλογικός Αντιπρόσωπος του κόμματος μας, παρακαλούμε να συμπληρώσει την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ εδώ.

Οι Πατριώτες θα είμαστε δυνατοί στην Ευρωβουλή! 

 
Μετάβαση στο περιεχόμενο