Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ; ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ – ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ

ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ; ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ – ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ

Σας υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης ότι «προτεραιότητά» του είναι να μειώσει τις τιμές – να περιορίσει τον πληθωρισμό!

Σας κορόιδευσε άλλη μια φορά, αλλά και πάλι τον πιστεύσατε και τον ψηφίσατε έστω με 28%.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ

Οι τιμές από 1ης Ιουλίου θα ανέβουν στα ύψη

  • Ήδη έχουν αναγγελθεί αυξήσεις στο γάλα, το νερό, τα αναψυκτικά, τις μπύρες και τους χυμούς, μέχρι 30%.
  • Ακόμη θα υπάρχει γενική αύξηση όλων των εισαγομένων προϊόντων από Κίνα και τις χώρες της άπω Ανατολής λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων και σημαντικής αύξησης του κόστους μεταφορικών εξαιτίας των Χούθι.
  • Αναμένεται σημαντική αύξηση του Ηλεκτρικού Ρεύματος τουλάχιστον για όλο το καλοκαίρι που μοιραία οδηγεί σε γενικές ανατιμήσεις.
  • Το λάθος «χαράτσι» προς την Ουκρανία συνεχίζεται. Η Ε.Ε. στέλνει δισ. στον Ζελένσκι, όπως και το ΝΑΤΟ, επιβαρύνοντας αντίστοιχα τους Ευρωπαίους πολίτες. Εμάς, ο κωμικός αυτός Ναζί, μας κοστίζει τουλάχιστον 2 δισ. το χρόνο. Βέβαια γι’ αυτόν υπάρχουν λεφτά, ενώ για να μειώσει το ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης λεφτά δεν υπάρχουν.
  • Οι τιμές ενοικίων θα αυξάνουν λόγω του τουρισμού και του Airbnb.

Η ΑΙΤΙΑ

Αιτία των περισσοτέρων είναι η ολοκληρωτική κυριαρχία των ΚΑΡΤΕΛ στην Ελληνική Αγορά. Καρτέλ παντού, καρτέλ εσωτερικού και καρτέλ εξωτερικού. Καρτέλ στα τρόφιμα, καρτέλ στις Τράπεζες, καρτέλ στα έργα και τις προμήθειες.

Και τα ΚΑΡΤΕΛ αυτά ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Γιατί απ’ αυτά εξαρτάται, αυτά τον έχουν στο χέρι. Τα γελοία, ασήμαντα πρόστιμα είναι στάχτη στα μάτια των αφελών. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται ούτε αυτά να εισπραχθούν.

ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ

ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Οι Πατριώτες – αν τους έδινε τη δύναμη ο Ελληνικός Λαός – θα χτυπούσαν αλύπητα τα ΚΑΡΤΕΛ. Εμάς δεν μας κρατάει κανείς, δεν έχουμε σχέση με καρτέλ, ούτε με ολιγάρχες ούτε με ξένα πολιτικά ή οικονομικά συμφέροντα. Άλλωστε είμαστε οι μόνοι που το πολεμήσαμε και το νικήσαμε στα Δημόσια έργα. Ως προς το Ηλεκτρικό Ρεύμα θα απαιτήσουμε, έστω και με βέτο, την κατάργηση του χρηματιστηρίου ενέργειας.

Θα πληρώσουμε 400 εκ. και θα αποκτούσε το Δημόσιο το 51% της ΔΕΗ. Και θα μειώναμε την τιμή στο κόστος με κέρδος 6%.

Σε λίγο, 200.000 τουλάχιστον νοικοκυριά, δεν θα μπορούν να πληρώνουν το πανάκριβο Ηλεκτρικό Ρεύμα.

  • Και το τελευταίο ; Θα κοπούν τα επιδόματα της ντροπής.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ δεν σας λέμε ΜΟΝΟ την ΑΛΗΘΕΙΑ, μπορούμε – το έχουμε δείξει – να το εφαρμόσουμε, και να το ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ.

ΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

-Ο-
Πρόεδρος

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Μετάβαση στο περιεχόμενο