Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Σε πανικό το σύστημα μπροστά στη ραγδαία άνοδο των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”-Μας ”εξαφανίζουν” από παντού-Η κατηγορία ”άλλο κόμμα” ”κρύβει” την αλήθεια

Σε πανικό το σύστημα μπροστά στη ραγδαία άνοδο των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”-Μας ”εξαφανίζουν” από παντού-Η κατηγορία ”άλλο κόμμα” ”κρύβει” την αλήθεια


Όπως φαίνεται το σύστημα δεν ”βλέπει” τους `”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” στις δημοσκοπήσεις, καθώς με εντολή άνωθεν ”εξαφάνισε” το κόμμα μας.

Ενώ πριν λίγες ημέρες κάποιες εταιρείες αποφάσισαν να μας ”εμφανίσουν” για να δικαιολογηθούν το βράδυ των ελογών, τις τελευταίες ημέρες οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” δεν υπάρχουν ”πουθενά”!

Το κόμμα μας όμως υπάρχει στην Ελληνική κοινωνία, καθώς οι παρέμβασεις μας έχουν ”ακουμπήσει” τις ψυχές των Ελλήνων και την Κυριακή θα υπάρχουν εκπλήξεις για το σύστημα!

Για παράδειγμα, οι εταιρείες αποφάσισαν να μας τοποθετούν τεχνηέντως στη κατηγορία ”άλλο” κόμμα!

Έτσι λοιπόν, μπροστά στη ραγδαία άνοδό μας, το σύστημα μας ”κρύβει”, αλλά ως γνωστόν, πάντα τοποθετούν τα αντισυστημικά κόμματα στη κατηγορία ”άλλο”!

Για παράδειγμα, πριν λίγες εβδομάδες, στη κατηγορία ”άλλο κόμμα”, βλέπαμε ποσοστά 2,3%, 4,1% και πριν λίγες ώρες ξαφνικά αυτό εκτοξεύθηκε στο 11%!

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, σε κάποιες δημοσκοπήσεις, οι εταιρείες στα τηλεφωνικά ερωτήματα που θέτουν, ”ξεχνάνε” να αναφέρουν τους ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”, μη δίνοντας έτσι την επιλογή στους ερωτώμενους να μας επιλέξουν!

Στηρίξτε τους ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” για να γίνουμε η ”φωνή” σου στην Ευρώπη, εκεί όπου θα παλέψουμε για Ελλάδα και Ορθοδοξία.  

Δείτε την διακύμανση των δημοσκοπήσεων! 

 

                                                                                           16.05.2024

  

                                                                           

                    .                                                                      03/06/2024  

 

 

                                                                                        04/06/2024  

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο