Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Σοκ και δέος στην ελληνική κοινωνία: Η ακρίβεια επελαύνει, ο Μητσοτάκης δεν ”χτυπάει” τα καρτέλ!

Σοκ και δέος στην ελληνική κοινωνία: Η ακρίβεια επελαύνει, ο Μητσοτάκης δεν ”χτυπάει” τα καρτέλ!

Σοκ και δέος στην ελληνική κοινωνία! Η μάχη με την ακρίβεια καθημερινή και οι καταναλωτές έχουν φτάσει στα όρια της αγανάκτησης.Οι καταναλωτές έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν οικονομία…ακόμη και στη διατροφή τους, προκειμένου να βγάλουν το μήνα.

Πλέον είναι πολυτέλεια το σούπερ μάρκετ, οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα συνεχείς και οι πολίτες σε απόγνωση!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι αρμόδιοι υπουργοί του πριμοδοτούν την αισχροκέρδεια για να εισπράττουν έμμεσους φόρους. Μητσοτάκης και Σκρέκας πηγαινοέρχονται σε σουπερμάρκετ και καλλιεργούν τη στρεβλή εικόνα ότι δήθεν οι παρεμβάσεις κατά της ακρίβειας έπιασαν τόπο.

Από τη μια η καρτελοποίηση της ενέργειας και από την άλλη η άρνησή του να παρέμβει στην ενδιάμεση εφοδιαστική αλυσίδα ώστε να παρεμποδίσει την αισχροκέρδεια, επέφεραν αυτό τον καταιγισμό αύξησης τιμών στα τρόφιμα.

Ενώ υπάρχουν λύσεις για άμεση ανακούφιση των νοικοκυριών με γενναίες μειώσεις φόρων, η κυβέρνηση εξακολουθεί να λειτουργεί ως διακινητής των υπερκερδών του πελατειακού κράτους, ενώ ο απλός πολίτης πληρώνει ένα δεύτερο «νοίκι» για να μη του κόψουν το ρεύμα, και μετρά και το τελευταίο ευρώ για να βάλει τα απολύτως απαραίτητα στο καλάθι του σούπερ μάρκετ.

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο