Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα κωπηλασίας κάτω των 19 ετών! Να ζητηθούν ευθύνες για την ταλαιπωρία τους κατά την επιστροφή τους! #210

Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα κωπηλασίας κάτω των 19 ετών! Να ζητηθούν ευθύνες για την ταλαιπωρία τους κατά την επιστροφή τους! #210

Η Πατριωτική Ένωση και ο Πρόεδρός της, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, συγχαίρουν την Εθνική ομάδα κωπηλασίας κάτω των 19 ετών για τον θρίαμβο που πέτυχαν στην Ιταλία, οδηγώντας την Ελλάδα στην πρώτη θέση σε συγκομιδή μεταλλίων παγκοσμίως.

Καλωσορίζουμε τις αθλήτριες και τους αθλητές μας πίσω στην πατρίδα, τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο, ώστε αυτός ο θρίαμβος να αποτελέσει απλά την αφετηρία για ένα λαμπρό και ένδοξο μέλλον.

Είμαστε ωστόσο υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τη συμπεριφορά των αρμοδίων και «αρμοδίων» από τη στιγμή που τα φώτα και τα φλας των ΜΜΕ έσβησαν και έφυγαν πάνω από τους νικητές της Ιταλίας. Εκφράζουμε τη αγανάκτησή μας για όσα μας κοινοποίησαν γονείς αθλητών, κυρίως από τη Βόρειο Ελλάδα και που τους προσγείωσαν ανώμαλα στην ανοργανωσιά και την προχειρότητα της ελληνικής πολιτείας.

Καταγγέλλουμε ότι μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο οι αθλητές που δεν κατάγονταν από την Αθήνα μετεφέρθησαν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, όπου απλά αφέθησαν στην τύχη τους χωρίς καμία πρόβλεψη για τη σίτισή τους. Ακολούθως, μετεφέρθησαν με λεωφορείο της εθνικής ομάδος στο σταθμό της Οινόης για να πάρουν το τραίνο προς Θεσσαλονίκη. Εκεί, σε έναν «καφενέ» του σταθμού, αφέθηκαν τα παιδιά και πάλι στην τύχη τους, αρκετά εξ αυτών ανήλικα, χωρίς τη συνοδεία προπονητή ή παράγοντα, χωρίς χρήματα, μέχρι να έρθει το επόμενο τραίνο. Κατάκοπα δε, στις 12 τα ξημερώματα έφτασαν στη Θεσσαλονίκη.

Για μια ακόμη φορά οι Έλληνες παράγοντες εμφανίζονται κατώτεροι των προσδοκιών και αποδεικνύουν ότι η βιτρίνα και η αυτοπροβολή τους είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει. Καλούμε τον αρμόδιο υπουργό, κ. Αυγενάκη, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να ζητήσουν ευθύνες από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και να απομακρύνουν τους υπευθύνους για αυτήν την ντροπή από τις θέσεις τους.

-Ο-
Πρόεδρος

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Μετάβαση στο περιεχόμενο