Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πατριωτικής Ενώσεως έξω από την πρεσβεία του Πακιστάν #723

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πατριωτικής Ενώσεως έξω από την πρεσβεία του Πακιστάν #723

Με επιτυχία διεξήχθη σήμερα το απόγευμα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πατριωτικής Ενώσεως έξω από την πρεσβεία του Πακιστάν.

Αρκετές δεκάδες Έλληνες Πατριώτες, στελέχη, μέλη και φίλοι της Πατριωτικής Ενώσεως συμμετείχαν στην διαμαρτυρία.
Αφορμή ήταν η σύλληψη των Πακιστανών επίδοξων τρομοκρατών που ήθελαν να αιματοκυλήσουν την Αθήνα. Το πακιστανικό κράτος με σταθερότητα εδώ και χρόνια προωθεί την παράνομη μετανάστευση στην χώρα μας ανθρώπων κάθε είδους, μεταξύ των οποίων προφανώς και εγκληματικά στοιχεία, και αρνείται να δεχθεί τις επιστροφές των υπηκόων του.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Εκπρόσωπος Τύπου Παναγιώτης Δούμας και ο πρόεδρος του συνεργαζόμενου Πατριωτικού Συνδέσμου Ιωάννης Μαλταμπές.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που έκανε δηλώσεις και σε ξένο ειδησεογραφικό μέσο, τόνισε ότι η χώρα μας δεν μπορεί να ανέχεται την παρουσία ισλαμιστικών τρομοκρατικών πυρήνων.

Υπογράμμισε ότι η ευθύνη δεν ανήκει αποκλειστικά στην διαχρονική ανοχή των ελληνικών κυβερνήσεων, αλλά και στο κράτος του Πακιστάν. Άλλωστε είναι οι δομές του που  προωθούν την παράνομη μετανάστευση και αποκλείουν τις επιστροφές. «Η ανοχή τελείωσε, θα μας βρίσκετε μπροστά σας όπου μας καλεί το καθήκον, για την σημαία και τον σταυρό» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που κατέληξε λέγοντας πώς «Η Ελλάδα είναι χώρα δυτική και χριστιανική»!


Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Δούμας, εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Ένωσης τόνισε ότι η χθεσινή ημέρα ήταν η αρχή της παρουσίας του πατριωτικού κινήματος στους δρόμους. «Tέλειωσε η σιωπή. Τα εθνικά ιδεώδη και συμφέροντα πλέον θα εκπροσωπούνται και θα διαδηλώνονται.» είπε χαρακτηριστικά.  Ο Ιωάννης Μαλταμπές, πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου τόνισε ότι «το Ισλάμ είναι ξένο προς την Ελλάδα». 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο