Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Συμμετοχή στη συνεδριακή ημερίδα της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική» #262

Συμμετοχή στη συνεδριακή ημερίδα της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική» #262

Κλιμάκιο της Πατριωτικής Ένωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριο Νταπούλια συμμετείχε στην συνεδριακή ημερίδα της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Η συνεδριακή ημερίδα είχε τον τίτλο: «Για την πόλη του αύριο». Ο κ. Νταπούλιας μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του πρόεδρου της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, στον Γιάννη Κουριαννίδη για τις ερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης που θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο του 2023. Εξήρε το έργο της δημοτικής παράταξης και τους διαχρονικούς αγώνες του επικεφαλής της κυρίου Κουριαννίδη. Ο χαιρετισμός που απηύθυνε για λογαριασμό της Πατριωτικής Ενώσεως ο κ. Νταπούλιας ήταν ο κάτωθι:

Η Πατριωτική Ένωση και ο Πρόεδρός της, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, χαιρετίζουν αυτήν την εκδήλωση και εύχονται στον δημοτικό συνδυασμό, Θεσσαλονίκη, Πόλη ελληνική και στον επικεφαλής του, Γιάννη Κουριαννίδη, καλή επιτυχία στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Είναι πάντοτε χαρά μας να βρισκόμαστε κοντά σε Έλληνες πατριώτες από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς η αγάπη τους για την πατρίδα δεν αποτελεί απλά μία γενική αντιμετώπιση των πραγμάτων, αλλά αποτυπώνεται στους αγώνες τους για τον τόπο τους και στην καθημερινή επαφή τους με την κοινωνία.

Πριν από μερικούς μήνες, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου είχε παραθέσει το προσωπικό του όραμα για τη Θεσσαλονίκη, την πόλη που αγάπησε όσο καμία άλλη, την πόλη στην οποία έκανε τα πρώτα του ακαδημαϊκά και τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα, την πόλη, η οποία απετέλεσε και την αφετηρία για το πολιτικό του εγχείρημα, την Πατριωτική Ένωση.

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου επεσήμανε τότε την ανάγκη σημαντικών αναμορφώσεων στο οδικό δίκτυο της πόλεως, το οποίο πάσχει και μάλιστα ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, λόγω των παρεμβάσεων της δημοτικής αρχής.

Δυστυχώς, η σύγχρονη «προοδευτική» – ή νεωτερική, αν θέλετε – πολιτική τάση, που θέλει την κοινωνία να τεμαχίζεται σε πολλές μικρές υποομάδες, που εν τέλει απομονώνουν όλο και περισσότερο τους πολίτες, οδηγώντας τους σε έναν άνευ προηγουμένου ατομικισμό, εφαρμόζεται κατά έναν περίεργο τρόπο και από τις κατά τόπους δημοτικές αρχές.

Δε θα σταθώ σε παραδείγματα – όλοι λίγο έως πολύ μπορούν να καταλάβουν. Θα πω απλά, ότι εμείς σαν κόμμα, υπηρετούμε το ακριβώς αντίθετο. Υπηρετούμε την εθνική συνοχή, η οποία απειλείται όσο ποτέ. Το ίδιο πράττει και ο συνδυασμός Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική σε ένα τοπικό επίπεδο. Υπηρετούμε την εθνική και πατριωτική συσπείρωση σε ένα εθνικό ψηφοδέλτιο, αυτό της Πατριωτικής Ενώσεως, γύρω από ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, που δεν είναι άλλο από τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.

Μία τέτοια συνοχή, μία τέτοια συσπείρωση ευχόμαστε λοιπόν και στο Γιάννη Κουριαννίδη, ο οποίος είναι, αν μη τι άλλο, ένας διακεκριμένος πατριώτης της Θεσσαλονίκης, ο οποίος με ανιδιοτέλεια εδώ και δεκαετίες προωθεί τις εθνικές αξίες και προάγει τον ελληνικό πολιτισμό, πασχίζοντας μέσα από διάφορα μετερίζια να διαφυλάξει την ταυτότητά μας ως Έλληνες, ως Βορειοελλαδίτες, ως Μακεδόνες, ως Θεσσαλονικείς.

Και πάλι, καλή επιτυχία στον αγώνα σας! Θα είμαστε δίπλα σας! Μαζί θα πολεμήσουμε, μαζί θα αγωνιστούμε για τους κοινούς μας σκοπούς. Για μια Θεσσαλονίκη Ελληνική και εν τέλει… για μια Ελλάδα Ελληνική!

Παρέμβαση έκανε και ο υποψήφιος βουλευτής με την Πατριωτική Ένωση στην Α’ Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Σιώκος ο οποίος συνεχάρη τον Γιάννη Κουριαννίδη και τους συνεργάτες του για τον αγώνα που διεξάγουν, ενώ ανέλυσε μερικές από τις προτάσεις που κατατέθηκαν στην συνεδριακή ημερίδα. Τόνισε ότι το πρόγραμμα της Πατριωτικής Ένωσης του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου δίνει μεγάλη βάση στο δημογραφικό και τα εθνικά θέματα. Το κ. Σιώκο συνόδευε ο επίσης υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης κ. Βασίλειος Τρικεργιώτης.

Στην ημερίδα από την Πατριωτική Ένωση επίσης συμμετείχαν και μίλησαν ως αυτοδιοικητικοί, ο δημοτικός σύμβουλος Πύργου και υποψήφιος βουλευτής της Πατριωτικής Ένωσης στην Ηλία Χάρης Μιχαλακόπουλος και ο Κώστας Μελετιάδης τομεάρχης επιχειρησιακού σχεδιασμού της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική» και υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στην Α’ Θεσσαλονίκης.

-ΤΟ-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο