Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Τα συστημικά ΜΜΕ μιλάνε για την δημοσκοπική άνοδο των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”-Νέα αναφορά για την δυναμική του κόμματος!-Την Κυριακή στέλνουμε ”μήνυμα”

Τα συστημικά ΜΜΕ μιλάνε για την δημοσκοπική άνοδο των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”-Νέα αναφορά για την δυναμική του κόμματος!-Την Κυριακή στέλνουμε ”μήνυμα”

Πλέον όλοι συζητούν για τους ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”. Παρά την προσπάθεια από τα συστημικά ΜΜΕ να μας ”κρύψουν”, παρά τον ”πόλεμο” και την ”λάσπη”, το κόμμα βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Συζήτηση για τους ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” έγινε και στο ATTICA TV, με την δημοσιογράφο Αγγελική Σπανού να αναφέρει πως υπάρχει πλέον έντονη παρουσία των ”ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ” στις δημοσκοπήσεις.

Κάτι που αναφέρουμε εδώ και εβδομάδες εμείς, καθώς τα ποσοστά μας είναι αρκετά υψηλότερα από αυτά που παρουσιάζουν οι δημοσκοπικές εταιρείες.

Για παράδειγμα χθες, οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” στην τελική δημοσκόπηση της Good Affairs για τις ευρωεκλογές, παίρνουν στη πρόθεση ψήφου 2% και στην εκτίμηση ψήφου 2,2%.

Επίσης στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου στο MEGA, είχαμε την αναφορά από τον δημοσιογράφο, ότι οι ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ανεβαίνουν στις δημοσκοπήσεις.

Πλέον την Κυριακή, οι πολίτες θα στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Δυνατοί ”ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” στην Ευρωβουλή, σημαίνει πως η ”φωνή” σου θα ”ακουστεί” μέσα στις Βρυξέλλες!

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο