Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » TΕΜΠΗ – 1,3 εκ. Έλληνες ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΙΜΩΡΙΑ των ΕΝΟΧΩΝ – Η Δικαιοσύνη μας πάσχει

TΕΜΠΗ – 1,3 εκ. Έλληνες ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΙΜΩΡΙΑ των ΕΝΟΧΩΝ – Η Δικαιοσύνη μας πάσχει

Πάνω από 1,3 εκ. Έλληνες ως τώρα δήλωσαν ηλεκτρονικά ότι ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΟΧΩΝ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΑΧ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

  1. Συγκάλυψη

Συγκάλυψη στοιχείων προ εξέτασης εμπειρογνωμόνων. Aλλοίωση του άμεσου περιβάλλοντος του εγκλήματος με κάλυψη αδρανών υλικών και σκυροδέματος. Ο δε πρώην περιφερειάρχης Αγοραστός αρνείται να κατονομάσει από ποιόν Υπουργό πήρε εντολή.

Ταχύτατη μεταφορά βαγονιών σε άλλο χώρο προς αποφυγή λήψης στοιχείων επιτόπου και τεμαχίων λαμαρινών προς εξέταση.

Ποιος τα οργάνωσε όλα αυτά ώστε να χαθούν επιβαρυντικά στοιχεία ; Και τι φορτίο μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία ; Και πως εξηγείται η τεράστια πυρκαγιά από την σύγκρουση που δεν μπορούν να εξηγήσουν οι πυροσβέστες ;

Αγοραστός, Τριαντόπουλος, ΚΑΧ, είναι ανθρωπάκια, δεν είναι ικανά να οργανώσουν στην ψύχρα τέτοια συγκάλυψη. Αυτή – για μένα – είναι δουλειά του Γεραπετρίτη.

  1. Εξεταστική Επιτροπή Βουλής

(Συγκάλυψη Νο 2)

Άθλια διαδικασία παραπλανώντας βάσει της Κυβερνητικής πλειοψηφίας, με Πρόεδρο τον απαράδεκτο «βουλευτή» Μαρκόπουλο που έκανε ο,τι ήθελε. Οργανωμένη προσπάθεια να τα ρίξουν όλα στην μη τήρηση του κανονισμού και στον Σταθμάρχη της Λάρισας. Εμφανίσθηκε και ο άθλιος – κύριος υπεύθυνος του εγκλήματος Κ.ΑΧ. Καραμανλής ως μάρτυς ! Η κα Καρυστιανού δηλώνει χαρακτηριστικά για τον εν λόγω «κύριο» : «Είδα έναν άνθρωπο ο οποίος προφανώς δεν έχει μετανιώσει για ΤΙΠΟΤΕ απ’ ο,τι έχει κάνει, έναν άνθρωπο ανίκανο να καταλάβει το μέγεθος του τραγικού αυτού συμβάντος. Παρέμεινε ΑΛΑΖΟΝΑΣ γιατί πίστευε ότι δεν θα τιμωρηθεί και φυσικά είπε ΨΕΥΔΗ, ανακρίβειες. Είναι ανεπαρκής, είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ είναι και ΨΕΥΤΗΣ, είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ».

Καμία τσίπα. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τον είχαν ενημερώσει για τον τεράστιο κίνδυνο δυστυχήματος. Ο Καθηγητής Φίλιππος Τσαλίδης με έγγραφό του ως Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΡΑΙΝΟΣΕ που του έστειλε το 2021, του επεσήμανε το επερχόμενο έγκλημα. Το ίδιο και οι μηχανοδηγοί αλλά και ο νομικός Θάνος Γκέκας – στενός του φίλος – που του τόνισε τις νομικές πτυχές. Και είχε το θράσος να δηλώνει ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν του είπε τίποτα !!! ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ. Και ο Μαρκόπουλος – άμεσος συνένοχος – ενορχήστρωσε με τους – άμεσους συνένοχους – βουλευτές της ΝΔ πως να κλείσουν στα γρήγορα τη διαδικασία.

Και ο Μητσοτάκης δεν φταίει ; Δεν ήξερε ότι ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΣ ; Τότε γιατί του ανέθεσε το τόσο σοβαρό Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ; Για πολιτικούς λόγους λόγω ονόματος : ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

  1. ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

Και τί έκανε η κα Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αδειλίνη ένα ολόκληρο χρόνο ; Και τί έκανε η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κα Κλάπα ;

Η πρώτη «συμβούλευε» την κα Καρυστιάνου ότι «συμβαίνουν αυτά» και να «πάει σε εκκλησία»  η δε δεύτερη συγκάλεσε την ολομέλεια του ΑΠ για να αντικρούσει την Απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί … «Κράτους …Δικαίου» στην Ελλάδα.

Και όταν ήρθε το πατατράκ από τον Ευρωπαίο Εισαγγελέα αναγκάστηκε η κα Αδειλίνη να κάνει στροφή 180ο και να αποδεχθεί τις καταγγελίες του Ευρωκοινοβουλίου για τα Τέμπη και να ζητήσει όψιμα την πλήρη εξέταση και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Είναι λοιπόν μετριοπαθέστατος ο τίτλος της ΕΣΤΙΑΣ ότι «Ετρώθη το κύρος του ΑΠ». Ο Ελληνικός Λαός δεν πιστεύει πια στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και αυτό είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

Συμπέρασμα

Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ αυτή τη φορά. Αν μπορούσαν και πολλοί γέροντες να εφαρμόσουν το σύστημα δήλωσης ηλεκτρονικά, ο αριθμός των απαιτούντων ΔΙΚΑΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ θα υπερέβαινε τα 2 εκ.

«ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ»

Υ.Γ.: Το εν λόγω κείμενο αφιερούται στον συνεργάτη και φίλο μου Ελευθέριο Τριβουλίδη.

-Ο-
Πρόεδρος

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Δώσε μας την δύναμη, να γίνουμε η ”φωνή σου”

Οι Πατριώτες ετοιμάζονται για τις Ευρωεκλογές, όποια/ος επιθυμεί να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής παρακαλούμε να παρακαλούμε συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ εδώ.

Οι Πατριώτες θα είμαστε δυνατοί στην Ευρωβουλή! 

 
Μετάβαση στο περιεχόμενο