Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Τεράστια προσέλευση στα εγκαίνια των γραφείων της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αθηνών – Συγκλόνισε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Τεράστια προσέλευση στα εγκαίνια των γραφείων της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αθηνών – Συγκλόνισε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Κυριακή 25/2 και τα νέα γραφεία των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ στο κέντρο της Αθήνας είχαν γεμίσει ασφυκτικά από νωρίς το απόγευμα από φίλους και μέλη του Κινήματος για τα εγκαίνια και την κοπή της Βασιλόπιτας .
 
Για άλλη μια φορά η νεολαία του Κινήματος έδωσε δυναμικό παρόν και μετέδωσε έναν αγωνιστικό παλμό στην όλη εκδήλωση. Τα εγκαίνια των νέων γραφείων ξεκίνησαν με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου.
 
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο γραμματέας της Νομαρχιακής οργάνωσης Αθηνών και μέλος της κεντρικής επιτροπής Μιχάλης Μπέλλος που στον λόγο του τόνισε ότι τα νέα γραφεία θα είναι η αιχμή του δόρατος για όλους τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ της Αθήνας και πως ο ιερός αγώνας για ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θα είναι αδιάκοπος.
 
Την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος και ιδρυτής των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου που έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στους λόγους που οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ θα πρέπει να είναι στην επόμενη ευρωβουλή και τόνισε μερικά σημεία από το πρόγραμμα του Κινήματος. Στην συνέχεια ο πρόεδρος μίλησε με φίλους του Κινήματος και άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων που μένουν στο κέντρο της Αθήνας .
 
Η εκδήλωση έκλεισε ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο.
 
 
Ημέρες λειτουργίας γραφείων : Δευτέρα & Τετάρτη
Ωρες:17:00-20:00
Δεληγεώργη 55-59 πλ. Καραϊσκάκη Μεταξουργείο
Τηλ: 2168007862- 6934118217

 

-Το-

Γραφείο Τύπου

Δώσε μας την δύναμη, να γίνουμε η ”φωνή σου”

Οι Πατριώτες ετοιμάζονται για τις Ευρωεκλογές, όποια/ος επιθυμεί να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής παρακαλούμε να παρακαλούμε συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος κάνοντας κλικ εδώ.

Οι Πατριώτες θα είμαστε δυνατοί στην Ευρωβουλή! 

 
Μετάβαση στο περιεχόμενο