Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ; (Σχέδιο… παραίτησης ; )

TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ; (Σχέδιο… παραίτησης ; )

Άκρως ανησυχητικά είναι τα νέα από το Πολεμικό μας Ναυτικό.

Πρώτον φαίνεται ότι έχει διαταραχθεί η ηρεμία στο Προσωπικό. Η απαρέσκεια του τέως Α ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρου, τα απαράδεκτα χαμηλά μισθολόγια σε αντίθεση με τους υψηλούς μισθούς που δίνει η εμπορική ναυτιλία, τα παλιά πλοία που έχουν συμπληρώσει 30 και πλέον χρόνια δράσης και απαιτούν συνεχώς επισκευές, έχουν επηρεάσει την διάθεση αρχαιότερων αξιωματικών και υπαξιωματικών του Π.Ν.

Είναι απόλυτη ανάγκη να αναταχθεί η κατάσταση όχι μόνο με αύξηση επιδομάτων, αλλά με επικράτηση αξιοκρατίας και ανύψωσης του ηθικού.

Αλλά διαφαίνεται ότι έχει μεταβληθεί και το πρόγραμμα ενίσχυσης του στόλου. Η οψιόν για την 4η Belh@rra πέρασε ανεκμετάλλευτη, η προμήθεια νέων κορβετών μάλλον ανεβλήθη για το άγνωστο μέλλον και η αναβάθμιση των ΜΕΚΟ περιορίζεται σε 2-3 πλοία. Βέβαια τί αναβάθμιση να κάνουν σε πλοία τα οποία έπρεπε να είχαν αποσυρθεί !

Μάθαμε ότι θα πάρουμε 3 «φρεγάτες» LCS από τα Αμερικάνικα αποθέματα. Γεννιούνται πολλές αμφιβολίες εάν πλοία που αποσύρει η Αμερική είναι κατάλληλα για την Ελλάδα. Θέματα άλλης τεχνολογίας, ακριβή συντήρηση, ερωτηματικά για την ανθυποβρυχιακή προστασία των, είναι προφανές ότι θα είναι πολύ κατώτερες από τις νέες Τουρκικές φρεγάτες και τα προηγμένα συστήματά των. Άλλωστε είναι πλοία ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ.

Δηλαδή σε λίγα χρόνια ο στόλος μας θα αποτελείται από 3 Belh@rra + 3 MEKO ήτοι 6 φρεγάτες, συν 3 πλοία ακτοφυλακής και 4 υποβρύχια.

Αυτός ο στόλος είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να υπερασπισθεί το Αιγαίο και την ΑΟΖ μας από Λιβύη μέχρι ΚΥΠΡΟ.

Και ερωτούμε τον κο Μητσοτάκη: Αυτόν το στόλο θα παραδώσεις στον Πρωθυπουργό το 2030 ;

Και πως αυτός ο «στολίσκος» θα μπορέσει να υπερασπίσει την Πατρίδα μας ;

ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ; Μήπως τα έχεις ήδη δώσει στον Ερντογάν με την απαράδεκτη «Διακήρυξη των Αθηνών» και τα υλοποιείς σιγά-σιγά από τώρα ;

Πάμε για νέα Μικρασιατική καταστροφή στη θάλασσα χειρότερη της πρώτης, που θα μετατρέψει την Ελλάδα σε ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ υπό Τουρκο-αμερικανικό έλεγχο.

Και διχάζεις τον Ελληνικό λαό με το αντιχριστιανικό, αντεθνικό νομοσχέδιο υπερ των ΛΟΑΤΚΙ (ήτοι των Λεσβιών, Ομοφυλοφίλων, Αμφιφυλοφίλων, Διεμφυλικών, Αλλόκοτων, Διαφυλικών) ;

ΓΙΑΤΙ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ; ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ;

 

-Ο-
Πρόεδρος
Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Μετάβαση στο περιεχόμενο