Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Άνοιξε ο ”Ασκός του Αιόλου” – Το κόμμα της Άγκυρας στη Θράκη (DEB) κατεβαίνει στις ευρωεκλογές & προκαλεί!

Άνοιξε ο ”Ασκός του Αιόλου” – Το κόμμα της Άγκυρας στη Θράκη (DEB) κατεβαίνει στις ευρωεκλογές & προκαλεί!

Ξεκάθαρα δείχνουν τα ”όργανα” της Αγκυρας στη Θράκη, για το ποιος είναι στόχος τους στις εκλογές!”Ο στόχος τη μειονότητας στις εκλογές είναι να ακουστεί η φωνή της Τουρκικής Μειονότητας”, αναφέρει δημοσιογράφος που ανήκει στο τουρκικό προξενείο! 
 
Το κόμμα το DEB θα κατέβει στις ευρωεκλογές και η Πρόεδρος του ΚόμματοςΑσάφογλου, προκάλεσε με νέο μανιφέστο! Υπενθυμίζουμε ότι το DEB συμμετείχε για πρώτη φορά στις Ευρωεκλογές του 2014, στις οποίες είχε λάβει, 42.792 ψήφους και ποσοστό 0.75% «γκριζάροντας» τους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης.
 
Στις Ευρωεκλογές του 2019 το DEB κατάφερε και πάλι να «γκριζάρει» τους δυο Νομούς λαμβάνοντας την 1η θέση –Ροδόπη 38% και Ξάνθη 25%. 
 
Το τραγικό; Το Ανώτατο Εφετείο ανακοίνωσε τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.Στις εκλογές συμμετέχει και το Κόμμα Φιλίας, Ισότητας και Ειρήνης (DEB), το κόμμα δηλαδή που εκφράζει τα συμφέροντα της Άγκυρας στη Θράκη μας!
 
Τι είπε η Ασάφογλου; ”Θα πάρουμε ξανά τη θέση μας σε αυτές τις εκλογές ως ενιαία και δυνατή φωνή της μουσουλμανικής ”τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης”. 
 
Γιατί κύριοι της Κυβέρνησης επιτρέπεται την τουρκική προπαγάνδα εντός Ελλάδας; 

– Το –

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο