Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ερντογανικοί και Κεμαλιστές στοχοποιούν τον Ελληνισμό! – Τι πάει να συζητήσει με τον Ερντογάν ο Μητσοτάκης;

Ερντογανικοί και Κεμαλιστές στοχοποιούν τον Ελληνισμό! – Τι πάει να συζητήσει με τον Ερντογάν ο Μητσοτάκης;

Και κάπου εδώ οι αυταπάτες κάποιων στην Αθήνα τελειώνουν, καθώς έχουμε μία Τουρκία να προκαλεί σε όλα τα επίπεδα!  Αρχικά, από σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου, ξεκινάει η δεύτερη φάση της ευρείας κλίμακας αεροναυτικής άσκησης «Θαλασσόλυκος» των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο, τη Θάλασσα του Μαρμαρά και τη Μαύρη Θάλασσα. 
 
Μιλάμε προφανώς για σκήσεις που στοχοποιούν τον Ελληνισμό και όχι την Ελβετία προφανώς. Άρα τι έχει να συζητήσει ο κ. Μητσοτάκης με τον Ερντογάν;  Ένας Ερντογάν που δήλωσε πως «σαν τον δικέφαλο αετό των Σελτζούκων θα αναζητήσουμε τον τρόπο να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας με την Ανατολή και της Δύση στη βάση των κοινών συμφερόντων μας»! 
 
Μόνο που τον δικέφαλο αετό τον έκλεψαν από τους Βυζαντινούς! Και όλα αυτά, την στιγμή που η Κεμαλιστική Sözcü, ”φιλοξενεί” δηλώσεις Τούρκου απόστρατου, ο οποίος ανέφερε τα εξής: ”Η Ελλάδα συνεχίζει να ασκεί σκανδαλώδεις πρακτικές, αγνοώντας τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923” 
 
Με αυτούς θα συνομιλήσουμε; 

– Το –

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο