Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Η προκλητική επίσκεψη Ράμα & το φιάσκο της Κυβέρνησης! – Διασυρμός από τα Τίρανα

Η προκλητική επίσκεψη Ράμα & το φιάσκο της Κυβέρνησης! – Διασυρμός από τα Τίρανα

Ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας Εντι Ράμα στην Αθήνα, καθώς πλησιάζουν οι ημέρες προς την Κυριακή του Θωμά (12.5), όταν και είναι προγραμματισμένο να μιλήσει σε συγκέντρωση Αλβανών μεταναστών, μελών και φίλων του κόμματός του.  
 
Η κυβέρνηση δεν έχει πρόθεση να απαγορεύσει τη συγκέντρωση και εδώ και μερικές εβδομάδες που έχει ανακύψει το θέμα, το Μαξίμου προσπαθεί να το υποβαθμίσει και να μείνει το ίδιο απέξω, φοβούμενο προφανώς τις αντιδράσεις των δεξιών ψηφοφόρων της ενόψει των ευρωεκλογών!  
 
Ο Έντι Ράμα είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει τεχνητή ένταση που μπορεί να επιχειρηθεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση όξυνσης των διπλωματικών σχέσεων των δυο χωρών. Επιθυμεί να σπείρει διχόνοια, διασπαστικές τάσεις και να δυσκολέψει περαιτέρω τη ζωή των ανθρώπων της ελληνικής ομογένειας στην Αλβανία. 
 
Η ελληνική κυβέρνηση πληροφορήθηκε την ομιλία Ράμα στους ομοεθνείς του στην Αθήνα από το δήμαρχο Γαλατσίου, καθώς είχε ενοικιαστεί για τη συγκέντρωση το γήπεδο της πόλης! Προφανώς (και εφόσον αυτό συμβαίνει) οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας δεν κατάλαβαν τίποτα
 

– Το –

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο