Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Ὁ σιωπῶν δoκεῖ συναινεῖν 

Ὁ σιωπῶν δoκεῖ συναινεῖν 

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΠΑΣΔΕΚΗ 

Παρατηρώντας τα γεγονότα της επικαιρότητας, κάθε συνειδητός πολίτης αντιλαμβάνεται ότι η χώρα με απόλυτη ευθύνη του κου Μητσοτάκη και της δήθεν αντιπολιτεύσεως, οδηγείται σε πολύ επικίνδυνες ατραπούς πού καταλήγουν με μαθηματική ακρίβεια στην κατάλυση του πολιτεύματος.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε την απόφαση που κοινοποίησε το ΣτΕ, με την οποία έκρινε ότι είναι συνταγματικά ανεκτό το πρόστιμο στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, που δεν επιθυμούν για τους δικούς τους λόγους να εμβολιασθούν. Στην πατρίδα τού Ιπποκράτη λοιπόν,  οι ανώτατοι δικαστικοί νομιμοποιούν την υποχρεωτικότητα σε ιατρικές πράξεις και καταργούν το Αυτεξούσιο του Ατόμου.

Σε μία άλλη επίδειξη αυταρχισμού και ολοκληρωτισμού, προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ ειρηνικοί διαδηλωτές, ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, που έκαναν το «έγκλημα» να διαδηλώσουν σε κόσμια πλαίσια, έξω από την οικία του υπουργού που τους έχει θέσει σε ομηρία ένδεκα (11) μήνες τώρα.

Κατά παρέκκλιση κάθε νόμου (όπως γράφει η σχετική ΚΥΑ), οι άνθρωποι αυτοί είναι καταδικασμένοι να πεθάνουν αργά από ασιτία και αν διαδηλώσουν θεωρούνται επικίνδυνοι για το πολίτευμα.

Βέβαια για να τα λέμε όλα, ο κος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να δείχνει αυτήν την φασίζουσα συμπεριφορά, αν δεν υπήρχε και η συνενοχή των υπολοίπων συστημικών κομμάτων. Είδαμε την ανακοίνωση – μνημείο υποκρισίας τού ΣΥΡΙΖΑ που καταδικάζει την στοχοποίηση όπως γράφει του υπουργού Υγείας. Αναμενόμενο βέβαια και αυτό, γιατί οι διαδηλωτές δεν ήταν ΛΟΑΤΚΙ και περιθωριακοί αλλά οικογενειάρχες Έλληνες και ο κος Τσίπρας είναι αλλεργικός σε αυτούς.

Τέτοια θέματα έχουμε καθημερινά, γι΄ αυτό συμπατριώτες και συμπατριώτισσες ξεκινήσαμε αυτόν τον αγώνα, για να καθαρίσει η πατρίδα μας από αυτούς πού την λυμαίνονται και να ζούμε αξιοπρεπώς.

Όσοι αισθάνεσθε Έλληνες, μην μένετε αδρανείς, μην παραμένετε θεατές. Ελάτε μαζί μας να δώσουμε αυτόν τον δίκαιο αγώνα γιατί ὁ σιωπῶν δοκεῖ συναινεῖν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο